An cu ghinion pentru Șerban Huidu: accident la schi, urmat de comă, acum un accident rutier

643
An cu ghinion pentru Șerban Huidu: accident la schi, urmat de comă, acum un accident rutier - serbanhuiduyw423359ry-1318762629.jpg
Accidentele se țin lanț în cazul omului de televiziune Șerban Huidu. După ce în decembrie anul trecut a suferit un accident grav la schi în Austria și a stat în comă, duminică Șerban Huidu a fost implicat într-un grav accident de circulație în județul Brașov. A făcut o depășire neregulamentară, iar mașina pe care o conducea s-a ciocnit frontal cu un Logan. Doi pasageri ai Loganului au murit. Alte cinci persoane sunt rănite, potrivit Realitatea.net.

Șerban Huidu, unul din cei doi realizatori ai emisiunii "Cronica Cârcotașilor" de la Prima TV, a suferit un grav accident la schi la sfârșitul anului trecut, mai exact la sfârșitul lunii decembrie.

Șerban Huidu era în vacanță alături de familia sa, în Austria. Prezentatorul Prima TV cobora cu viteză pe pârtie, a vrut să ocolească un copil care i-a ieșit în față și s-a izbit cu capul de un pom. Impactul a fost atât de puternic, încât a rămas inconștient. Nu a putut nici măcar să strige după ajutor. Când a văzut că a dispărut, familia sa a intrat în panică și a alertat Salvamontul. Transportat de urgență la Spitalul Universitar din Innsbrück, Huidu a fost diagnosticat cu multiple fracturi ale craniului, starea lui fiind foarte gravă zile în șir. După câteva săptămâni critice, inclusiv stări induse medical de comă, Huidu a revenit, în țară, în 4 februarie 2011.

Șerban Sebastian Huidu are 35 de ani și este prezentator de radio și de televiziune. El prezintă împreună cu Mihai Găinușă show-ul matinal de la radio Kiss FM și emisiunea de la Prima TV "Cronica Cârcotașilor". Huidu este căsătorit cu Cristina și are doi copii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Accident rutier pe Podul de la Butelii
Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Accident spectaculos pe varianta Constanței
Pagina a fost generata in 0.2422 secunde