Ana Geoană se pregătește de nuntă. Secretarul General Adjunct al NATO va fi socru mic

3590
Ana Geoană se pregătește de nuntă. Secretarul General Adjunct al NATO va fi socru mic - ana-1657301409.jpg

Articole de la același autor

Ana Geoană se pregăteşte de nuntă! Fiica numărului doi din NATO e mai fericită ca niciodată. Va avea o nuntă ca în poveşti în Veneţia, unde va purta 3 rochii în cele 3 zile de petrecere, potrivit Antena3.ro


Între timp, Ana conduce o afacere de succes, este consilier în nutriţie şi stil de viaţă sănătos. Deşi trăieşte în Los Angeles, e în România pentru o scurtă vacanţă şi a acceptat să ne împărtăşească câteva reguli simple pentru o masă sănătoasă în zilele caniculare.

”E important să mânânci ce e în sezon, o să merg cu roşiile, au şi licopen şi ajută foarte mult la orice boală de inimă şi la prevenţia cancerului şi au şi vitamina C, care e importantă mereu!

În general, la prânz îmi place să mănânc şi carbohidraţi. Îţi menţin energia şi îţi menţin saţietatea”, spune Ana Geoană.


Be Linea este platforma pe care Ana a creat-o pentru a împărtăşi cu ceilalţi sfaturi despre un stil de viaţă sănătos. De la numărul orelor pe care trebuie să le dormim, la câţi kilometri trebuie să facem zilnic, ce să mâncăm, dar şi cum să avem un psihic sănătos.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2592 secunde