Anchetă după ce o gravidă cu COVID-19 a intrat în stop cardiac în timpul transferului între spitale și a murit

282
Anchetă după ce o gravidă cu COVID-19 a intrat în stop cardiac în timpul transferului între spitale și a murit - deces-1596134567.jpg

Articole recomandate

O femeie gravidă din Arad bolnavă de COVID-19 a decedat, joi după-amiază, după ce a intrat în stop cardio-respirator în timpul transferului de la spital din Arad la Timișoara, Direcția de Sănătate Publică (DSP) demarând o anchetă.


Șeful DSP Arad, Horea Timiș, a declarat, pentru Agerpres, că femeia avea 39 de ani și era gravidă în 28 de săptămâni. Ea fusese internată în secția ATI din cadrul fostului spital municipal din Arad, care aparține acum de Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. După ce starea de sănătate s-a agravat, pe fondul infecției cu noul coronavirus, medicii au decis să o transfere la Timișoara.


"În drum spre Spitalul Județean Timișoara, pacienta a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitată, intubată și resuscitată din nou la Unitatea de Primiri Urgențe din Timișoara, unde a decedat", a declarat Timiș.


Conform sursei citate, s-a luat legătura cu DSP Timiș, pentru o anchetă comună privind împrejurările decesului gravidei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7334 secunde