Anchetă în cazul tânărului care a căzut de la etaj, în Mangalia

Luni, 03 August 2020, 21:46
603
Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și investighează împrejurările în care a murit un tânăr de 25 de ani, din Mangalia. Incidentul fatal a avut loc în noaptea de duminică spre luni, oamenii legii fiind sesizați puțin după ora 2.00 noaptea.

În apelul la 112 se semnala că un tânăr a căzut de la etajul al treilea al unui imobil, fiind inconștient. La fața locului, pe strada M.I. Gherea din municipiul Mangalia, a sosit în scurt timp un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Constanța, dar în ciuda eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

Tânărul a căzut, din primele cercetări, de la balconul uscătorului comun de pe casa scării blocului. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a survenit decesul, în primă fază neexistând suspiciuni că ar fi vorba despre o sinucidere sau o crimă.

Victima este Sedan A., de 25 de ani, instrumentist apreciat din Mangalia. Potrivit surselor din rândul anchetatorilor, înainte de întâmplarea fatidică, tânărul ar fi participat la o petrecere, unde a cântat.

Vestea i-a șocat pe apropiați, care au lăsat mesaje îndurerate pe rețelele de socializare. "Te-ai stins prea devreme, fratele meu cu suflet frumos. Condoleanțe!", este unul dintre mesajele postate de apropiați pe pagina de socializare. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2483 secunde