Anchetatorii au încheiat perchezițiile la Caracal. S-a pus sigiliu pe casa lui Gheorghe Dincă

164
Anchetatorii au încheiat perchezițiile la Caracal. S-a pus sigiliu pe casa lui Gheorghe Dincă - ptc4mczoptq0mczoyxnoptcwmzm3ngjk-1567076430.jpg

Articole recomandate

Anchetatorii au încheiat perchezițiile la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. 88 de zone suspecte au identificat anchetatorii, de la care așteptăm și primele anunțuri oficiale despre probele găsite acolo timp de peste o lună. Între timp, se așteapă și rezultatele probelor ADN după ce INML a anunțat că va relua relua testele. Un morman de oase a fost găsit miercuri în curtea lui Gheorghe Dincă. Urmează ca Gheorghe Dincă să fie adus la Bucuresti pentru expertiza pshiatrică și pentru a fi testat cu detectorul de minciuni. 


Gheroghe Dinca va adus în Bucuresti. Suspectul care a mărturistit că le-a răpit și ucis pe Alexandra și Luiza va fi expertizat psihiatric pentru că anchetatorii vor să se stabilească dacă a avut discernământ. De asemenea, la mai bine de o lună după ce a mărturisti că le-a ucis pe fete, Gheorghe Dincă va fi testat cu detectorul de minciuni.

Chiar dacă s-au încheiat cercetările la casa lui Gheorghe Dincă, anchetatorii continuă audierile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5035 secunde