Andrei Andronie a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare

230
1
Andrei Andronie a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare - accident-1396605427.jpg

Articole recomandate

Judecătoria Sectorului 1 l-a condamnat, astăzi, la cinci ani și șase luni de închisoare cu executare, pe Andrei Andronie, autorul accidentului din noiembrie 2011, de pe Calea Floreasca, în urma căruia au murit un taximetrist și o tânără, iar alte trei persoane au fost rănite, transmite Mediafax.ro.
Andrei Andronie a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă, instanța dispunând ca acesta să execute cinci ani și șase luni de închisoare pentru accidentul pe care l-a provocat în noiembrie 2011, pe Calea Floreasca. Instanța a mai dispus, ca pedeapsă complementară, interdicția de a conduce cinci ani după executarea pedepsei principale.
Andronie a primit și o pedeapsă de trei ani de închisoare, pentru că a refuzat să se supună testelor pentru stabilirea alcoolemiei. Pedepsele au fost contopite, Andronie urmând să execută, dacă decizia rămâne definitivă, cinci ani și șase luni de închisoare. Din pedeapsă va fi scăzută perioada în care Andronie a fost arestat.
În același dosar, instanța l-a condamnat pe Petruț George Barbu la nouă luni de închisoare, tot pentru ucidere din culpă, dispunând suspendarea executării pedepsei, cu un termen de încercare de doi ani și nouă luni.
Totodată, instanța a dispus prelevarea de mostre biologice de la cei doi, pentru introducerea lor în baza de date națională.
Decizia Judecătoriei Sectorului 1 nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu apel la Tribunalul București.


Comentează știrea

cosmin
4 aprilie 2014
intrebare

Asta nu e nenorocitul ala care se lauda ca tasu-i smecher si ca-l doare-n #### de ce a facut ca oricum scapa ? Cinci ani e incredibil de putin, ar trebui mult mai mult. Ia intrebati-l acum, mai e smecher ? O sa fie cand o sa scape sapunul

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Ovidiu
Joi, 03 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Biciclist lovit de microbuz
Marţi, 01 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Două eleve, lovite de mașină
Pagina a fost generata in 0.6785 secunde