Andrei Gheorghe va fi incinerat. Anunțul, însoțit de un mesaj emoționant al fostei soții

966
Andrei Gheorghe va fi incinerat. Anunțul, însoțit de un mesaj emoționant al fostei soții - ag-1521618367.jpg

Articole recomandate

Realizatorul de radio și televiziune Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă, 24 martie, iar cei care l-au îndrăgit își pot lua rămas bun în zilele de joi și vineri.

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, psihoterapeutul Petruța Gheorghe, a anunțat că dorința exprimată în nenumărate ocazii a fost ca la moartea sa să fie incinerat. Cei care vor să-și ia rămas bun de la Andrei Gheorghe o pot face joi, 22 martie, și vineri, 23 martie, la Galeria Mobius, Str. Mendeleev D.I. nr. 2, Sector 1, București, scrie adevarul.ro


Pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe apare și un mesaj emoționant: 


"Salutare, națiune! Fiul tău Andrei a plecat dintre noi, a plecat așa cum a venit, ca o explozie care nu știe să ceară voie la nimic. Fiul tău Andrei a fost și fiu rispitor, și cel mai blajin creștin. Fiul tău nu s-a temut să fie liber, să spună ce crede, să trăiască cum crede. Și-a iubit copiii, familia și femeile, radio-ul, tv-ul, presa scrisă și online-ul, filmele și toate manifestările culturale inteligente. Iubea și știința sau poate mai degrabă o respecta, nimic din ceea ce merita nu a scăpat neiubit de Andrei. Și da, știa să certe pe măsura iubirii sale, putea certa de la cel mai mic puradel până la tine, Națiune. Certa somând o schimbare, nu-i făcea plăcere, spera ca ceilalți să înțeleagă, să evolueze, să crească, chiar și împotriva dorinței sau putinței lor. Așa era el, Națiune, fiul tău Andrei, iubitul meu bărbat, minunatul lor tată și senzaționalul vostru coleg mai mare, dar nu atât de mare încât să fi trebuit să plece... Stătea prost cu răbdarea, s-a grăbit...."



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8722 secunde