Mesajul transmis de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, după tragica veste: "Iubitul meu care nu mai ești aici... rămâi doar în inimile noastre..."

2500
Mesajul transmis de fosta soție a lui Andrei Gheorghe, după tragica veste:
Andrei Gheorghe a murit, luni, la doar 56 de ani. Cunoscutul om de radio și televiziune a fost descoperit fără suflare în casă, iar medicii legiști au stabilit că ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator cu aproape 12 ore înainte de a fi găsit.

Vestea i-a cutremurat pe toți cei care l-au cunoscut. Dar durerea este greu de descris în cuvinte și în cazul celor de acasă, care l-au admirat pentru tot ceea ce a făcut de-a lungul carierei.

Un apel la 112 anunța, luni seară, că un bărbat a fost descoperit fără suflare în baia locuinței sale din Voluntari. În scurt timp, polițiștii au confirmat că este vorba despre omul de radio și televiziune Andrei Gheorghe, care s-a stins fulgerător la vârsta de 56 de ani.


Trupul neînsuflețit al lui Andrei Gheorghe a fost găsit de îngrijitorul sau în jurul orei 22 în casa în care locuia, din orașul Voluntari. Bărbatul a sunat imediat la 112, dar se pare că era decedat de aproximativ 12 ore, așa că nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat.


Medicii legiști au stabilit că jurnalistul ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator.

La scurt timp după miezul nopții au ajuns și criminaliștii, de unde au ridicat probe care îi vor ajuta pentru a lămuri în ce condiții a murit Andrei Gheorghe.


Cumplită veste i-a șocat pe colegii și prietenii lui Andrei Gheorghe, dar și pe cei care l-au admirat și urmărit de-a lungul anilor. Îndurerată, fosta soție a transmis un mesaj azi-noapte.

"Iubitul meu care nu mai ești aici... rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că ești extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit și greșit și făcut lucruri extraordinare. Așa erai tu, extraordinar.. Așa o să rămâi în memoria și inimile noastre", a fost mesajul transmis de aceasta.

Rând pe rând, oameni care l-au cunoscut sau care doar l-au apreciat pentru tot ceea a făcut au ținut să scrie câteva cuvinte de rămas-bun.

"Am sunat o singură dată din poziție de ascultător la o emisiune de radio. Asta pentru că "13-14 cu Andrei Gheorghe" era o emisiune-cult pentru generația mea. La fel de tare tremur acum când am aflat vestea."

"Am avut fericita ocazie să îl cunosc personal pe Andrei Gheorghe.. Am lucrat împreună.. Am preluat multe de la el.. Îmi pare foarte rău că ne-ai părăsit."

"Acum 2 luni îi uram la mulți ani. acum îți doresc drum bun, maestre."

"Un tip sensibil și super fain, cult, prizonierul propriei inteligențe."

"Un om pentru care libertatea de expresie și propria libertate au fost mai importante decât bunăstarea materială", sunt doar câteva dintre mesajele care au curs lanț după aflarea veștii.


În ultima postare de pe o rețea socială, Andrei Gheorghe își anunța entuziasmat, cu aceeași ambiție de care a dat dovadă de-a lungul carierei, planurile de viitor.

"Voi continua să trolez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiți, homofobi, legionari și alte asemenea făpturi imbecile", a fost ultimul mesaj al lui Andrei Gheorghe.

Andrei Gheorghe a debutat în 1996 cu celebrul talk-show Midnight Killer. Iar la ediția cu numărul o sută a stabilit un record național cu o emisiune live de 24 de ore.

Un an mai târziu a dat startul primului talk show de prânz din radioul comercial: "13-14 cu Andrei".


sursa: stirileprotv.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4199 secunde