Angajat al "Tomini Trading", cercetat pentru furt de cupru

1287

Articole de la același autor

Un angajat al SC "Tomini Trading" SRL este cercetat penal de polițiștii de la Transporturi pentru că a furat 100 de kilograme de cupru, pe care intenționa apoi să le valorifice în interes personal.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, subcomisar Cerasela Miron, Adrian-Emilian M., angajat ca sudor în vederea dezmembrării deșeurilor metalice, la data de 6 iunie, a furat 100 de kilograme de cupru.
Bărbatul nu a acționat singur, ci a fost ajutat de Vasile M., angajat la o altă firmă care avea relații comerciale cu SC "Tomini Trading" SRL, care a încărcat cuprul într-o autoutilitară, în scopul scoaterii din portul Constanța. Ei au fost depistați de polițiștii de la Transporturi, iar prejudiciul, în valoare de 1.875 lei, a fost recuperat.
Angajatul de la "Tomini Trading" SRL, recidivist, a fost cercetat de polițiști pentru furt calificat, dosarul lui fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de trimitere în judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5872 secunde