Angajatul de la Petromidia, care a fost în comă, a părăsit spitalul

186
Tânărul care a fost în comă, în urma accidentului de la Petromidia, a fost externat, ieri, din Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Medicii susțin că Dumitru Bodeanu, de 21 de ani, și-a revenit miraculos, starea lui de sănătate fiind bună, motiv pentru care s-a dispus externarea din unitatea medicală.
Sâmbăta trecută, la Rafinăria Petromidia a avut loc un accident de muncă. Potrivit reprezentanților ITM, incidentul a avut loc în condițiile unei revizii programate la instalațiile rafinăriei, în jurul orei 13,30, la apropierea schimbului de tură. Un angajat al combinatului și trei salariați ai unui subcontractor din Ploiești efectuau lucrări de întreținere la partea exterioară a unui rezervor, intoxicându-se în timp ce amplasau o schelă.
Trei autospeciale ale Serviciului de Ambulanță și pompieri civili au ajuns imediat la fața locului, însă echipele de salvare nu au mai putut face nimic pentru Ghiță Constantin, de 53 de ani, maistru în cadrul Rafinăriei. De asemenea, Dumitru Bodeanu, de 21 de ani, din Prahova, a fost transportat în stare critică, fiind internat în secția de rea-nimare în comă profundă. Alți doi bărbați, Ion Viorel, în vârstă de 33 de ani, și Stan Toma, de 45 de ani, s-au intoxicat ușor cu hidrogen sulfurat, însă nu au rămas internați în spital.
Accidentul de la Petromidia a intrat în atenția procurorilor și reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă, iar în cadrul Rompetrol a fost instituită o comisie tehnică pentru stabilirea cauzei acestui eveniment neplăcut.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6717 secunde