Suspiciuni de crimă în cazul unui bărbat găsit mort pe plaja din Costinești

1567
Suspiciuni de crimă în cazul unui bărbat găsit mort pe plaja din Costinești - 171ab172efb24344684eca5b04abffca.jpg
Polițiștii sunt în alertă după ce au descoperit că un bărbat, care fusese găsit mort pe plaja din Costinești, ar putea fi victima unei crime.
Lucrătorii de la Secția 4 au identificat, marți, un autoturism Volkswagen de culoare albastră, care fusese abandonat pe un câmp din zona Palas, din Constanța. În urma cercetărilor efectuate, în interiorul mașinii au fost descoperite mai multe pete de sânge, motiv pentru care au extins verificările.
Drept urmare, oamenii legii au căutat în baza de date, de unde a reieșit că autoturismul aparține lui Cristian Despa, din Vrancea.
Proprietarul a confirmat că mașina îi aparține și le-a spus polițiștilor că i-a împrumutat-o fratelui său, Dănuț Despa, de 39 de ani, pentru a veni la Costinești, unde urma să vândă o importantă cantitate de struguri.
Mai mult, proprietarul autoturismului le-a explicat oamenilor legii că a încercat să ia legătura cu fratele, dar nu a reușit.
Pornind pe acest fir, anchetatorii au intrat, imediat, la bănuieli și au descoperit că Dănuț Despa era mort.
În cursul zilei de 15 octombrie, pe plaja din stațiunea Costinești, la câțiva pași de apa mării, a fost găsit cadavrul unui bărbat, care a fost transportat la morgă.
În cursul zilei de ieri, Cristian Despa a sosit la Constanța și a identificat cadavrul bărbatului de pe plajă, în persoana fratelui său.
Potrivit anchetatorilor, există suspiciuni că Dănuț Despa ar fi fost ucis, astfel că ancheta este în derulare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 25 Septembrie 2009
Stire din Eveniment : În casă cu șarpele Boa
Vineri, 03 Iulie 2009
Stire din Diverse : "Alpiniști" la malul mării
Pagina a fost generata in 0.8033 secunde