În casă cu șarpele Boa

570
În casă cu șarpele Boa - 1957705d3aaa8585e0abcdfb3ffb31c3.jpg
Un bărbat din Costinești riscă să rămână fără șarpele, pe care îl ține în casă, după ce vecinii l-au reclamat la Poliție.
În cursul zilei de ieri, oamenii legii s-au dus la locuința lui Sorin Paraschiv Trandafir, în vârstă de 47 de ani, din Costinești și au constatat că într-una dintre camerele casei, special amenajată pentru reptilă, se afla un terariu în care stătea încolăcit un șarpe de dimensiuni destul de mari.
Din câte se pare, este vorba despre un boa, reptilă cunoscută ca fiind carnivoră și neveninoasă, care își ucide prada înainte de a o înghiți, încolăcindu-se în jurul ei și sufocând-o.
Drept urmare, oamenii legii nu s-au apropiat prea mult de terariu și au decis ca până la soluționarea cazului, șarpele să rămână în continuare în custodia lui Trandafir.
Supărat că a fost deranjat de polițiști, proprietarul reptilei le-a spus că ușa camerei, unde stă șarpele, este tot timpul încuiată cu o cheie și nu există pericolul ca acesta să scape și să facă rău cuiva, așa cum susțin vecinii lui.
Pentru a stabili dacă șarpele este deținut legal și nu reprezintă vreun pericol pentru cei care locuiesc în zonă, polițiștii i-au sesizat pe reprezentanții Direcției Sanitar Veterinare Constanța să-i ajute în elucidarea acestui caz.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Iulie 2009
Stire din Diverse : "Alpiniști" la malul mării
Pagina a fost generata in 0.2205 secunde