Angajatul unui magazin a mințit Poliția Constanța

292
Angajatul unui magazin de pe strada I.G. Duca a sunat, ieri după-amiază, la Poliția Constanța, susținând că a fost tâlhărit. Traian G., de 31 de ani, din Galați, angajat de o zi ca vânzător la un magazin de pe I. G. Duca, cu obiect de activitate comercializare instalații termice, a sunat la 112 și a reclamat faptul că în jurul orei 15,00, doi indivizi necunoscuți au intrat în magazin și profitând de faptul că nu mai erau și alți clienți, l-ar fi amenințat și i-au furat din sertarul biroului 2.300 de lei. Ba chiar bărbatul le-a dat polițiștilor și semnalmentele suspecților.

Neconcordanțele din declarațiile bărbatului le-au dat de bănuit oamenilor legii, în timpul cercetărilor descoperindu-se că, de fapt, nu a avut loc nicio tâlhărie, ci vânzătorul a fost cel care a sustras banii, duminică, 3 martie (când încă era în perioada de probă) și i-a cheltuit în interes personal.

În consecință, pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru furt calificat și, în plus, el a fost sancționat contravențional cu 200 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Eveniment : SFATURI de la polițiști pentru elevi
Pagina a fost generata in 0.4377 secunde