Hoți de cablu telefonic, prinși în flagrant de polițiștii din Agigea

439
1
Hoți de cablu telefonic, prinși în flagrant de polițiștii din Agigea - politia-1362149944.jpg
Planurile a doi tineri de a face rost de bani furând cablul telefonic a fost dejucat, azi-noapte, de polițiștii din Agigea. Cei doi, în vârstă de 21 și respectiv 23 de ani, au fost surprinși în flagrant de un echipaj de poliție în timp ce tăiau cablurile dintr-o unitate a Romtelecom, situată în apropiere de DN 39, în zona Lazu. Prin acțiunea lor, hoții au creat un prejudiciu de 19.000 de lei, și au lăsat fără telefonie mobilă unitățile comerciale din zonă, respectiv Selgros, Dedeman.

Cei doi, identificați ca fiind Ionuț Viorel Iftor, de 23 de ani, (fără ocupație, recidivist, el fiind închis în trecut pentru tâlhărie) și Tudor Hîncu, de 21 de ani, (student) au fost audiați astăzi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care au propus arestarea lor preventivă.

În prezent, cei doi sunt la Judecătoria Constanța. 

Comentează știrea

un cetatean
4 martie 2013
?

vai de capul parintilor!al nostru a facut ceva asemanator....ne-am imbolnavit amandoi,sotia e paralizata ,a facu atac cerebral...poate ar trebui trimis la munca in folosul societatii,caci cu amenda platita de parinti nu s e indreapta,are totul dea gata ...trebuie pus la munca...pe gratis!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Eveniment : A plecat de acasă. Ați văzut-o?
Pagina a fost generata in 1.2834 secunde