PERCHEZIȚII ÎN MURFATLAR / Cine sunt cei care au distrus 15 autoturisme, într-o singură noapte / VIDEO

343
PERCHEZIȚII ÎN MURFATLAR / Cine sunt cei care au distrus 15 autoturisme, într-o singură noapte / VIDEO - politia-1361892892.jpg
O noapte de distracție a însemnat, pentru trei frați din Murfatlar, băutură, etnobotanice și chef de o plimbare cu o mașină furată. Nu au reușit decât să provoace distrugeri de zeci de mii de lei și să se joace cu nervii a zeci de locuitori din oraș. 


VEZI AICI VIDEO!

În această dimineață, polițiștii din Murfatlar, împreună cu luptătorii mascați de la Serviciul Acțiuni Speciale au descins la o locuință de pe strada Vasile Alecsandri, în căutarea a șase persoane, suspectate că au spart, furat și vandalizat 15 mașini, în noaptea de 22 spre 23 februarie. Cei șase, dintre care trei bărbați și trei femei au fost surprinși de camerele de supraveghere, așa că oamenilor legii nu le-a fost greu să-I identifice: trei frați, și anume Ion Enache Apostol, Costel Cercel și Robert Cercel, iar reprezentantele sexului frumos care-i ajutaseră în furturi erau soțiile lor, Gina Apostol, Sonia Cercel și respectiv iubita unuia dintre ei, Elena B.

Luați ca din oală, la prima oră a dimineții, suspecții nu au avut timp să ascundă bunurile furate.

Cei șase au fost duși la secție, unde au fost audiați ore bune, timp în care polițiștii au aflat și ce a dus la toată această tărășenie: băuseră toată noaptea, chiar s-au bine dispus și cu niște etnobotanice și le-a venit chef de o plimbare cu mașina. Nu conta că o fură, de vreme ce doi dintre frați abia ieșiseră de la închisoare, unde au fost băgați tot pentru furt. Astfel, Enache Apostol a fost condamnat la doi ani, dar a ispășit doar un an și patru luni, în vreme ce fratele lui, Costel Cercel, a fost condamnat la trei ani, dar a ieșit, pentru bună purtare, după doi ani și patru luni.

Cei doi au fost reținuți pe bază de ordonanță și urmează să fie duși în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii speră că judecătorii vor admite că reprezintă un pericol public, mai ales după ce vor auzi la cât se ridică paguba creată: peste 17.000 de lei.

Trebuie menționat că în vreme ce suspecții erau audiați în sediul Poliției Murfatlar, rudele lor se plângeau, în fața instituției, de atitudinea brutală a celor care le-au călcat pragul, în percheziții. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Explozie la un bloc din Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.4185 secunde