ANL va construi locuințe pentru rromii din Negru Vodă

118
1
ANL va construi locuințe pentru rromii din Negru Vodă - anlvaconstruilocuinteptrromi-1392838360.jpg

Articole recomandate

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) are bani anul acesta pentru demararea construcției de locuințe sociale destinate rromilor cu venituri reduse. Zece miliarde de lei, bani de la bugetul de stat, au fost alocați pentru acest program pilot ce privește realizarea unui număr de 301 locuințe.
Potrivit informațiilor publicate de ANL, în cadrul acestui program se vor implementa "proiecte viabile" pentru construcția de locuințe sociale pentru cetățenii români de etnie rromă, distribuite în 11 localități. Aceste locuințe vor fi module cu regim de înălțime parter, însumând șapte apartamente/modul.
În județul Constanța sunt vizați rromii din Mircea Vodă. ANL intenționează să construiască acolo 49 de astfel de locuințe. (A.C.P)




Comentează știrea

SAB
20 februarie 2014
NESIMTIRE

Nu , ca asta e chiar o tampenie! Da-ti tot lor ca asa se inmultesc, CREATI CONDITII , ca ei o sa munceasca pentru tara si o sa ne reprezinte cu mandrie !!! TAMPITILOR!!!! Pt spitale , azile, orfelinate , pentru copii olimpici si competitii sportive nu se gasesc , dar pt astia aveti.... SA VA FIE RUSINE !!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2239 secunde