Surprize una și una la Târgul de Turism "Vacanța" Constanța

204

Articole de la același autor

Mâine se deschide, la Maritimo Shopping Center, cea de-a patra ediție a Târgului de Turism "Vacanța" Constanța, organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT). 
La târg participă 27 de expozanți din Constanța, București, Băile Herculane, Hunedoara, Iași, Târgoviște, Venus, Brașov și Moieciu, a anunțat directorul general al CCINA Constanța, Ion Dănuț Jugănaru. Este vorba despre agenții de turism, reprezentanți de hoteluri și complexuri hoteliere, companii de transport și patronate și asociații de promovare turistică.
Târgul va putea fi vizitat în perioada 21 februarie - 23 februarie, între orele 10.00 - 22.00.


Reduceri consistente
Constănțenii care se gândesc la următoarea vacanță pot beneficia de reduceri destul de consistente în cadrul Târgului de Turism "Vacanța" Constanța. Potrivit pre-ședintelui FAPT și al Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, acestea ajung și până la 35%: "Oferim constănțenilor cele mai atractive oferte de vacanță. Sunt agenții care vor afișa reduceri de până la 35%. Sunt și lansări de produse noi, cum ar fi Week-end în Delta Dunării sau City Break în Istanbul sau București".
Important este că toți cei care au pus ceva bani deoparte pentru o vacanță pot beneficia de reducerile early booking. "Constanța anul acesta deschide seria de târguri regionale de turism organizate de ANAT în parteneriat. Este bine că facem târgul mai devreme, pentru că în această perioadă sunt cele mai mari reduceri de early booking. Sunt foarte multe destinații care au peste 30% din vânzări pe perioada de early booking", a precizat președintele ANAT Sud - Est, Aurelian Marin.


Program artistic
În cele trei zile ale Târgului de Turism "Vacanța" Constanța vor avea loc și câteva activități: Vineri, 21 februarie: 13.00 - 14.00 - recital muzică ușoară susținut de Mihaela Șerban; 18.00 - 19.00 -  recital muzică ușoară susținut de elevii Centrului Cultural Județean Constanța. Sâmbătă, 22 februarie: 11.00 - 13.00 - workshop ornamente tradiționale pe linguri de lemn; 14.00 - 15.00 - program artistic de cafe-concert Cvintetul Tița Bibu Jean; 18.00 - 19.00 - recital muzică ușoară susținut de elevii Centrului Cultural Județean Constanța. Duminică, 23 februarie: 18.00 - 19.00 - recital muzică ușoară susținut de elevii Centrului Cultural Județean Constanța.


Câștigători în fiecare zi
Obișnuitele tombole nu vor lipsi nici de la această ediției, însă premiile oferite sunt mai multe și mai tentante. Potrivit directorului general al CCINA, extrageri vor avea loc în fiecare zi a târgului, la ora 19.00.
Iată care sunt o parte din premii: un sejur de două nopți cu mic dejun inclus, la Hotel Sighișoara, o cină romantică cu produse spaniole, pentru două persoane, la restaurant Casa Amfora din Constanța, un week-end la Vila Laura din stațiunea Bușteni, pentru două persoane, un week-end pentru două persoane, cazare cu mic dejun, la Straja.
La aceste premii se mai adaugă 50 de cartele telefonice, 15 căni termos și cinci genți de călătorie, precum și un sejur de șapte nopți pentru două persoane în cameră dublă, all-inclusive, la un hotel de cinci stele în Kusadasi, Turcia, în perioada 27.09 - 4.10.2014 (fără transport). De asemenea, se mai oferă și câte o participare gratuită, pentru o persoană, la cursul IELTS și seminariile BeSmart, BePro IT Studies, BePro Business Studies, BePro Communication Studies. Toate aceste premii sunt acordate de o parte a parte a expozanților și a partenerilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Economie : Radu Ghețea, dat afara de la CEC
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Economie : Euro sare bine de pragul de 4,5 lei
Pagina a fost generata in 1.3233 secunde