ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE POLIȚELE RCA

1526
1
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ DESPRE POLIȚELE RCA - asigurarerca1454602240-1472655655.jpg

Articole recomandate

Grawe România, parte a asigurătorului austriac cu același nume, a primit autorizarea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru vânzarea de polițe auto obligatorii (RCA) și facultative (Casco).


Austriecii au înaintat cererea pentru eliberarea licenței RCA la finalul anului trecut, scrie capital.ro

Grawe are 135.000 de clienți pe piața locală, iar cea mai mare parte a businessului vine din vânzarea polițelor de viață. Pe de altă parte, asigurările property reprezintă circa 15% din portofoliul total al Grawe.

Primele subscrise de Grawe anul trecut au scăzut cu 4%, până la la 47 milioane de lei (peste 10 mil. euro) în 2015. Grawre a înregistrat anul trecut un profit de aproape 4 milioane de lei (sub un milion de euro), de patru ori mai mare față de anul precedent. Pe lângă asigurări de viață, Grawe vinde în România și asigurări property.


Comentează știrea

costica
31 august 2016
Poți să faci repede bani!

Ai numai de câștigat!Ai acum in fata o oferta super-serioasa! Iata si de ce: pentru ca numai aici poti sa castigi bani imediat, din prima luna, fara sa recrutezi oameni, fara sa construiesti retele, doar cu o activitate eleganta si simpla! Cere acum mai multe detalii la email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.321 secunde