Ministrul Sănătății i-a chemat la discuții pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca

266
1
Ministrul Sănătății i-a chemat la discuții pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca - vladvoiculescu-1472654948.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, i-a chemat la discuții pe medicii demisionari de la Spitalul Floreasca din Capitală, au precizat, pentru AGERPRES, surse medicale. 


"Din 31 de medici care au contracte de muncă și-au dat demisia 17 doctori. Erau angajați UPU — SMURD. Unul dintre motivele invocate a fost legat de dificultăți în desfășurarea activității, ca urmare a aprovizionării discontinue cu cele necesare activității și, bineînțeles, modul în care s-a înțeles să discute și să se comporte cu oamenii. La aceasta s-a adăugat regimul de încordare psihologică ce a fost pe oameni", a declarat, pentru AGERPRES, șeful Departamentului, medicul Bogdan Oprița.


"În legătură cu situația de la UPU — SMURD, Spitalul Clinic de Urgență București, am un singur comentariu: sper ca medicii colegi de la secția UPU să înțeleagă că au depus un jurământ în slujba pacientului și nu în interesul unui om sau grup de interese și să nu se lase manipulați", a declarat Sorin Păun.


Comentează știrea

costica
31 august 2016
Ai un potențial nelimitat!

Cu noi, visul tău devine realitate!Tu îți alegi viitorul!Totul este absolut sigur! Aceasta este o sansa pentru persoane hotarate si extrem de serioase,100-285 e din prima luna! Cereti acum detalii la email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3821 secunde