Apel disperat de la părinţii a două adolescente, fugite de acasă! „Vrem doar să se întoarcă!”

4033
Apel disperat de la părinţii a două adolescente, fugite de acasă! „Vrem doar să se întoarcă!” - alerta-1620814665.jpg

Articole de la același autor

Un apel disperat al unui părinte care îşi caută copila de 15 ani, plecată de acasă, de aproape cinci zile a ajuns, astăzi, la ziarul „Cuget Liber”. Bărbatul spune că fiica sa, Narcisa Teodoriu, ar fi fugit duminică dimineaţă de acasă, din localitatea Cosoba, judeţul Giurgiu, şi ar fi ajuns, în aceeaşi seară, la Constanţa.
Adolescenta este însoţită de o altă fată de 15 ani, Arianna Gabriela Hulpan, din localitatea Curteşti, judeţul Botoşani, dată la rândul său dispărută de familie, după ce în noaptea de 8 mai ar fi părăsit domiciliul, nu a mai revenit şi nici nu a contactat familia.
„Fetele s-au cunoscut pe internet şi probabil au stabilit să se întâlnească. S-au văzut în Gara de Nord, duminică dimineaţă, pe 9 mai, au fost la Braşov, au făcut turul oraşului, apoi s-au suit în tren şi au plecat la Constanţa. Două puştoaice care au călătorit cu ele în tren m-au contactat după ce au văzut anunţul meu pe internet şi aşa am aflat că duminică seară, la ora 22.30, au ajuns la Constanţa. Tot ele au făcut investigaţii în cursul zilei de ieri (n.r. – marţi, 11 mai) şi spun că fiica mea şi cealaltă fată ar fi fost văzute în cursul zilei de luni, în Constanţa. Am anunţat poliţia, au început căutările, însă se mişcă extraordinar de greu. Procedura este defectuoasă, nu ştiu. Poliţia umblă pe urmele lor, dar poate le vede cineva totuşi, le recunoaşte şi mă anunţă pe loc. Apelez la toate resursele să restrâng cercul”, ne-a declarat Bogdan Teodoriu, tatăl Narcisei.
De altfel, acesta spune că fetele pot fi observate uşor, deoarece sunt ambele foarte înalte. Narcisa are 1,70 m şi 50 kilograme, iar Arianna Gabriela are 1,85 m şi 125 de kilograme. „Nu ştiu cum au ajuns să fie prietene. Amândouă sunt foarte bune la şcoală. Noi, ca părinţi, nu avem nicio explicaţie a gestului fiicei noastre. Deocamdată vrem să le găsim şi să se întoarcă acasă. Vom vedea apoi ce va fi de făcut. Probabil vom avea cu toţii nevoie de consiliere, nu ştim! Facem apel la oricine le observă şi le recunoaşte, să sune la 112 sau numerele de telefon 0745905863 şi 0246253782”, a mai transmis Bogdan Teodoriu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6893 secunde