APEL SOLIDARITATE. Șofer român, mort în Germania, după un infarct. Familia strânge bani pentru a-i repatria trupul

2367
APEL SOLIDARITATE. Șofer român, mort în Germania, după un infarct. Familia strânge bani pentru a-i repatria trupul - sofertirmort-1487058622.jpg

Articole recomandate

Un tânăr șofer de TIR și-a pierdut viața în urma unui infarct, într-o parcare din Germania. Familia încearcă să strângă suma necesară pentru repatrierea corpului neînsuflețit, iar colegii săi, împreună cu Sindicatul Solidaritatea Șoferilor Drumuri Bune, s-au apucat să strângă bani pe rețelele de socializare. 


Un astfel de apel la solidaritate a fost făcut de Mădălin Dinu pe pagina sa Facebook. Iată ce scrie acesta:


Și când stai și te gândești că sunt foarte mulți care ne zic, că ce facem noi de vrem așa mulți bani ca șoferi? Păi ce facem? În unele cazuri, murim singuri prin parcări obscure, fără să ne ajute cineva, fără să ne plângă cineva…si voi întrebați de ce? Mi-e dificil să scriu ceva acum, cu un amestec de sentimente pline de ură, dispreț și Tristețe. 


Gândiți-vă de două ori când vă vindeți timpul, că acesta poate fi sfârșitul. Mult prea tânăr, mult prea visător, colegul nostru Dani Bobocel s-a stins singur într-o parcare, cauza fiind un infarct. Nu aș vrea să fiu în pielea părinților, fraților, prietenei lui, prieteniilor, ce pot să zic, decât Sincere Condoleanțe. 


Când am citit prima oară nu mi-a venit să cred că un băiat așa tânăr a fost luat de cel de Sus într-o cursă fără sfârșit… Dumnezeu să te odihnească în pace colegule… 


Dar stau și mă întreb acuma, oare chiar se merită tot acest sacrificiu ce îl facem noi? Oare chiar merită toată batjocura asta din transporturi să mai stau? Să fim luați în râs de orice firmă, pe bani de nimic, ca să ce? Să ne dăm ultima suflare prin parcări și pe străzi pentru ei? Am zis eu bine că suntem ca niște soldați în prima linie, suntem ca niște animale trimise la măcelărit . Și când îi auzi… dar nu ți se pare prea mare salariul tău? 


Drum bun colegule! Știu că la toată lumea e greu, dar haideți să îi dăm o mână de ajutor să îl repatriem pe copil. 


Sindicatul Solidaritatea Șoferilor Drumuri Bune: În numele solidarității umane și a șoferilor împreună cu SSDB vă rugăm să contribuiți la a ajuta financiar familia șoferului Dani Bobocea pentru a putea plăti aducerea acasă și înmormântarea lui creștinește. Dani Bobocea a decedat în urma unui infarct și se află la o morgă în Germania. Șoferi și angajatori vă rugăm să întindeți o mână de ajutor familiei îndurerate! 


Dumnezeu să-l odihnească în pace! 


Puteți trimite ajutor financiar pe numele Bobocea Ruben, tatăl decedatului în contul: RO22CECEGL1908RON0988804 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.4141 secunde