Apel umanitar! Parașutistul constănțean are nevoie de sânge

254
1
Apel umanitar! Parașutistul constănțean are nevoie de sânge - parasutist-1445280685.jpg

Articole de la același autor

Instructorul de parașutism, Adrian Constandache se află în continuare în stare gravă la Spitalul Floreasca. Aceasta a fost supus unei intervenții chirurgicale și are nevoie de sânge. Familia și prietenii parașutistului fac un apel către toți cei care l-au cunoscut sau nu și vor să doneze sânge pentru a-l ajuta să rămână în viață. 


"Viața e un salt cu parașuta! Costă între 650 de lei și 850 de lei! De ce să faci asta? 


E o întrebare...De cele mai multe ori nu punem un preț pentru viață! Atunci când simți că vrei altceva sau că trebuie să-ți depășești limitele, să scapi de frici, să te înalți când ești doborât, să te descoperi și altfel, par puține motive, dar importante pentru cei care aleg să zboare! Astăzi putem să facem ceva pentru Adrian Constandache! Donează sânge pentru acest minunat om!", au scris prietenii pe pagina sa de Facebook. 


Cei care doresc să îl ajute se pot prezenta la orice unitate medicală să doneze și să specifice numele Adrian Constandache și Spitalul Floreasca. 


Parașutistul a sărit împreună cu Andreea Nica, tânăra de 27 de ani, iar un alt parașutist, Daniel Floroiu i-a urmat. Cel din urmă, se pare că s-a aruncat prea devreme și s-au ciocnit în aer la aproximativ 100 de metri, după care s-au prăbușit în gol.


În urma impactului cu solul, Adrian Constandache și Andreea Nica au fost răniți grav, iar Daniel Floroiu a murit la locul accidentului. Tânăra a fost transportată la Spitalul Universitar, unde a murit câteva ore mai târziu. Parașutistul constănțean a ajuns la Spitalul Floreasca unde se află sub supraveghere.


Comentează știrea

Aurel
20 octombrie 2015
Ce grupă de sânge?

Ce grupă de sânge?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4061 secunde