Apel umanitar de la Crucea Roșie, pentru victimele taifunului din Filipine

284
Apel umanitar de la Crucea Roșie, pentru victimele taifunului din Filipine - steagulcrucearosie-1384434995.jpg

Articole de la același autor

Crucea Roșie România lansează "Apelul umanitar de Urgență «Ajutor pentru Filipine», pentru a susține operațiunile de ajutorare imediată a victimelor taifunului care a lovit această țară. Campania constă în colectarea de fonduri online și direct, în conturile deschise special pentru acest apel. 


Sumele colectate vor fi donate spre a fi utilizate de către Crucea Roșie Filipineză pentru susținerea ajutorului de primă necesitate și se vor concentra pe adăposturi temporare, restabilirea furnizării apei potabile și a facilităților sanitare, precum și oferirea de asistență medicală și suport psihologic populației afectate.


Toți cei care vor să sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizații guvernamentale și neguvernamentale, să doneze bani în conturile Crucii Roșii Române. Pentru donații online se poate accesa site-ul www.crucearosie.ro. Conturile speciale, în care pot fi depuse contribuțiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenția Piața Romană: lei - RO36BRDE410SV29647144100, euro - RO33BRDE410SV06871604100.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6962 secunde