APM Constanța, despre explozia Petromidia: nu s-au prezentat depășiri ale valorilor limită

243
APM Constanța, despre explozia Petromidia: nu s-au prezentat depășiri ale valorilor limită - explozielarafinariapetromidiadin-1471951646.jpg
Panica sădită de chimistul Ecaterina Andronescu, care-i avertiza pe oameni să stea în case, în urma exploziei de la Petromidia s-a dovedit a fi total falsă. Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a efectuat măsurători și nu s-a depășit limita prevăzută de legislație privind calitatea aerului. 


"Datele înregistrate de stațiile automate, cele mai apropiate de zona incendiului, nu au prezentat depășiri ale valorilor limită orare, la poluanții monitorizați: dioxid de sulf, dioxid și oxizi de azot, monoxid de carbon, ozon, particule în suspensie. În intervalul orar 18:00 - 23.00 s-au înregistrat ușoare creșteri ale valorilor indicatorilor monitorizați, dar care s-au situat în permanență sub valorile limită impuse de legislația în vigoare privind calitatea aerului înconjurător. Începând cu orele 23.00, valorile au revenit la cele obișnuite", a transmis Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, prin intermediul unui comunicat. APM Constanța va continua monitorizarea calității aerului și în cursul zilei de astăzi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3622 secunde