Aprecieri pentru un polițist din Constanța: datorită lui, o copilă fugită de acasă, din Valu lui Traian, a fost găsită în tren!

5657
Aprecieri pentru un polițist din Constanța: datorită lui, o copilă fugită de acasă, din Valu lui Traian, a fost găsită în tren! - x-adelin-politist-timp-liber2-1684928434.jpg

Articole de la același autor

O copilă fugită de acasă a ajuns înapoi în familie, în siguranță, grație intervenției prompte a unui tânăr polițist constănțean, care nu și-a uitat îndatoririle deși era în timpul liber. Marți, 23 mai, comisarul Adelin Alexandru Buzescu, șeful Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Constanța se afla în tren și călătorea de la Constanța spre București. În jurul orei 19.00, polițistul a primit înștiințare pe telefon, de la colegii săi, că o minoră de 12 ani, din comuna Valu lui Traian, a fugit de acasă și era dată în urmărire.

„Instinctul de polițist și-a spus imediat cuvântul și comisarul Buzescu Adelin Alexandru a privit în jur. Și-a dat seama, imediat, că în vagonul în care se afla, era și minora pe care o căutau colegii lui. Semnalmentele corespundeau, la fel și obiectele de îmbrăcăminte pe care le purta în momentul în care plecase de la domiciliu. Colegul nostru s-a apropiat de minoră și a convins-o că trebuie să se întoarcă acasă, unde o așteaptă, îngrijorată, familia. La scurt timp după aceea, copila a fost predată polițiștilor din Gara de Nord și încredințată familiei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța.

Adelin este fiu de polițist și, spun colegii săi, este unul dintre acei oameni ai legii care nu-și fac meseria doar în timpul programului. De altfel, acesta este apreciat de colegii săi pentru profesionalismul și dedicația de care dă dovadă, zi de zi, în exercitarea profesiei, iar veteranii din instituție îl laudă mereu, spunând despre el că „este un tânăr care promite!”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6524 secunde