Aproape 180 kilograme pește confiscat de polițiștii de frontieră

88
Aproape 180 kilograme pește confiscat de polițiștii de frontieră - peste-1385030303.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat trei cetățeni români care transportau, cu un autoturism și o barcă, cantitatea de 179 kilograme pește fără documente justificative, precum și zece plase de pescuit monofilament în lungime de 261 metri.

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Tulcea, în cooperare cu Garda Națională de Mediu, au depistat ieri doi bărbați de 38 ani și 46 ani, cu domiciliul în județul Tulcea, care pescuiau dintr-o barcă, pe Brațul Sf. Gheorghe. Aceștia aveau 25 kilograme de pește (babușcă și știucă) și zece plase monofilament în lungime de 261 metri.

În aceeași zi, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Isaccea au oprit pentru control în zona de competență un autoturism marca Opel, condus de un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat pe raza județului Tulcea.

În autoturism a fost găsită cantitatea de 154 kilograme pește din specia caras, în stare proaspătă, pentru care conducătorul auto nu avea documente justificative de proveniență și transport.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 179 kilograme de pește, în valoare de 356,5 lei, care a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, precum și barca și ramele acesteia în valoare de aproximativ 400 lei, respectiv cele zece plase de pescuit. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5194 secunde