Aproximativ 1.000.000 de pachete cu țigări, confiscate! Trei persoane, reținute

100
Aproximativ 1.000.000 de pachete cu țigări, confiscate! Trei persoane, reținute - tigari-1542888095.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, în urma inventarierii baxurilor cu țigări din cele două automarfare, aproximativ 1.000.000 de pachete cu țigări pe care trei cetățeni polonezi au încercat să le introducă ilegal în țară, ascunse în colete cu rigips și vată minerală. Șoferii mijloacelor de transport au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Ca urmare a exploatării datelor și informațiilor deținute la nivelul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, în data de 21 noiembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au efectuat un control amănunțit asupra a două automarfare încărcate cu rigips și vată minerală, în care se aflau trei cetățeni polonezi, în urma căruia a fost descoperită o cantitate mare de țigări. 


În urma activității de inventariere a țigărilor s-a constatat că în cele două autovehicule era ascunsă, în plăcile de rigips și vată minerală, cantitatea totală de 941.027 de pachete cu țigări (476.117 pachete în primul autocamion și 464.910 pachete în cel de-al doilea), diferite mărci, în valoare de 903.386 lei.


Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării de către polițiștii de frontieră, iar cele două autovehicule au fost indisponibilizate la sediul Sectorului Politiei de Frontiera până finalizarea cercetărilor.


Cei trei cetățeni polonezi, șoferii automarfarelor, sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, pe numele lor fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2024 secunde