Aproximativ 50 de kilograme de droguri, confiscate de polițiști în ultimele două săptămâni

253
Aproximativ 50 de kilograme de droguri, confiscate de polițiști în ultimele două săptămâni - politiaperchezitie-1694857800.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 18,5 kilograme de cannabis și 31 de kilograme de droguri sintetice au fost confiscate de polițiști în urma perchezițiilor efectuate în întreaga țară în perioada 1-14 septembrie, informează Mediafax.


În acest interval, potrivit IGPR, polițiștii și procurorii DIICOT au efectuat 32 de acțiuni operative, dintre care 19 de amploare, pentru destructurarea grupurilor infracționale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic și consum ilicit de droguri și spălare de bani.


În cadrul acestora, au fost efectuate 134 de percheziții domiciliare și două acțiuni de prindere în flagrant delict, fiind derulate activități investigative pentru probarea activității infracționale a 102 persoane.


Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a declarat, vineri seară, la Digi24, că tema drogurilor afectează România la nivel de flagel, adăugând că sunt milioane de consumatori în România. Ea a mai explicat că „ei trebuie să fie ajutați să scape, pentru că nu putem să băgăm milioane de oameni în pușcărie”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7619 secunde