Trei persoane depistate cu substanţe interzise, la un festival de muzică rock

238
Trei persoane depistate cu substanţe interzise, la un festival de muzică rock - 13249122168657835705017fav-1694281766.jpg

Articole de la același autor

Trei persoane au fost depistate de jandarmi având asupra lor substanţe interzise, la un festival de muzică rock ce se desfăşoară, în aceste zile, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti.


Conform datelor comunicate, sâmbătă, de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova, în prima zi a "Rock Music Festival", de la Floreşti, în urma controlului corporal efectuat la intrarea în curtea Domeniului Cantacuzino, două tinere, în vârstă de 19, respectiv 24 de ani, au fost depistate având asupra lor resturi vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi substanţe interzise, scrie Agerpres. 


De asemenea, un bărbat de 35 de ani care manifesta un comportament suspect a fost scos din mulţimea de la spectacol, iar în urma controlului corporal jandarmii prahoveni au găsit o cantitate de praf de culoare albă.


Au fost sesizate organele competente, cărora le-au fost predate probele găsite asupra persoanelor în cauză, şi au fost întocmite documentele necesare continuării cercetărilor, arată IJJ.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4992 secunde