Se dă startul Festivalului Dansului, Cântecului și Portului Popular Turco-Tătar

1003
Se dă startul Festivalului Dansului, Cântecului și Portului Popular Turco-Tătar - x-festival-1693485749.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) organizează timp de patru zile, în perioada 1 - 4 septembrie, cea de-a XXVII-a ediție a Festivalului Internațional al Dansului, Cântecului și Portului Popular Turco-Tătar, proiect realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.


Menţionăm că de aproape trei decenii, evenimentul a devenit un reper al vieții culturale din județul Constanța, el desfășurându-se atât în municipiul Constanța, cât și în alte localități din județ unde trăiesc comunități mari de etnici tătari. „Un adevărat promotor al valorilor identitare tătărești, dar și un mesager al multiculturalității dobrogene, festivalul își deschide an de an porțile pentru toți cei care iubesc valorile tradiționale. Intrarea la toate spectacolele va fi liberă. Și anul acesta, pe scena festivalului vor evolua alături de ansambluri ale UDTTMR, ansambluri ale minorităților etnice din România și ansambluri din străinătate”, au precizat reprezentanţii UTTMR.


Evenimentul, realizat pentru al doilea an consecutiv cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, se va deschide vineri, 1 septembrie 2023, ora 17.00, cu o conferință de presă susținută de președintele UDTTMR, Gelil Eserghep, la sediul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, str. B.P. Hașdeu nr. 53, Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4253 secunde