Decizie a Tribunalului, în cazul colonelului beat şi drogat care a ucis o femeie cu maşina

213
Decizie a Tribunalului, în cazul colonelului beat şi drogat care a ucis o femeie cu maşina - popesti610x425-1693992237.jpg

Articole de la același autor

Fostul poliţist Constantin Păun, colonel în rezervă, care a ucis o femeie cu maşina în oraşul Popeşti-Leordeni, după ce s-a urcat băut şi drogat la volan, rămâne în arest preventiv, a decis miercuri Tribunalul Ilfov, scrie Agerpres.


Constantin Păun a fost dus miercuri în instanţă, unde a contestat decizia Judecătoriei Cornetu din 3 septembrie, prin care a fost arestat preventiv.


El le-a solicitat judecătorilor să fie lăsat în libertate, însă magistraţii nu au fost de acord şi au menţinut decizia Judecătoriei.


Sâmbătă, 2 septembrie, Constantin Păun a produs un accident pe o stradă din localitatea Popeşti-Leordeni, soldat cu decesul unei femei şi rănirea alteia.


Şoferul în vârstă de 59 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv, cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8314 secunde