Anchetă complicată în cazul minorei care a murit după ce a consumat droguri. Nu este primul caz de acest gen

505
Anchetă complicată în cazul minorei care a murit după ce a consumat droguri. Nu este primul caz de acest gen - drog-1691167137.jpg

Articole de la același autor

Anchetă complicată în Neamț, în cazul fetei de 16 ani care a murit intoxicată cu droguri de tip cristal. Nu este însă singurul caz de acest fel cu care s-au confruntat autoritățile din zonă. În numai un an și jumătate, doi tineri au murit din cauza consumului de stupefiante.


Procurorii DIICOT de la Neamț se confruntă cu un dosar dificil. Au reținut trei persoane, printre care și tânărul în casa căruia a murit minora de 16 ani. Acesta din urmă, susțin surse judiciare, ar fi refuzat să dea declarații în fața anchetatorilor.


Procurorii trebuie să stabilească firul evenimentelor din orele pe care cei doi tineri le-au petrecut împreună.
Tatăl minorei decedate spune că mama băiatului de 19 ani i-ar fi adresat cuvinte dure.
Concluzia legiștilor nu lasă loc la interpretări: stop cardio-respirator cauzat de consum de droguri. Și nu e primul caz de acest gen din Neamț.


DIICOT a anunțat că suspecții din dosar sunt acuzați de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere în vederea consumului propriu.
Surse judiciare spun că, pentru moment, anchetatorii nu ar fi reușit să facă anumite legături investigative care să le permită formularea unor noi acuzații.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0553 secunde