UPDATE/ Oficial de la IPJ Constanța - Un polițist băut și drogat a accidentat o femeie

887
UPDATE/ Oficial de la IPJ Constanța - Un polițist băut și drogat a accidentat o femeie - politiafotofacebookdgpmb-1693912290.jpg

Articole de la același autor

UPDATE/ Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Constanța a transmis marți, un comunicat cu privire la accidentul produs la Caracal, în care este implicat un agent de la Poliția Transporturi Constanța.

"Ca urmare a producerii unui accident de circulație, la data de 5 septembrie a.c., în municipiul Caracal, județul Olt, vă aducem la cunoștință următoarele:

În urma informării, de către Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a fost dispusă cercetarea disciplinară, cu privire la aspectele sesizate, față de persoana în cauză", se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Știrea inițială:

Un tânăr polițist a accidentat grav o femeie, marți-dimineață, 5 septembrie 2023, în municipiul Caracal din județul Olt. Șoferul, identificat după ce acesta a indicat inițial o altă persoană ca fiind la volan, a fost testat pozitiv și pentru alcool și pentru droguri.

Accidentul a avut loc la prima oră a dimineții, o femeie care se deplasa către locul de muncă fiind surprinsă de autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 21 ani și accidentată grav.

„La data de 5 septembrie 2023, în jurul orei 5,50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Vornicu Ureche, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt. În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștilor li s-a părut ceva în neregulă, așa că au extins cercetările, aflând că de fapt la volan nu a fost tânăra indicată inițial, ci un tânăr de 21 ani din județul Olt, pe nume Codruț S. F. B., agent la Poliția Transporturi Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9686 secunde