Aproximativ 85.000 țigarete, reținute de inspectorii vamali. Erau ascunse în roţile cisternelor

93
Aproximativ 85.000 țigarete, reținute de inspectorii vamali. Erau ascunse în roţile cisternelor - 1-1684932018.jpg
Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Albița - Direcția Regională Vamală Iași au efectuat controlul vamal asupra a două autocisterne care s-au prezentat pe sensul de intrare în țară, conduse de cetățeni moldoveni.

În urma analizei de risc, și cu respectarea controlului coordonat, cisternele au fost supuse scanării, precum și controlului echipelor canine. În consecință, inspectorii vamali au descoperit, ascunse și nedeclarate, în câte două roți ale fiecărei cisterne, cantitatea de 4.234 pachete țigarete (84.680 fire) marca Marlboro și Winston cu timbru de acciză Republica Moldova. Pentru ambii șoferi s-a luat măsura întocmirii de sesizare penală pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu produse accizate.

„Valoarea bunurilor reținute, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţul de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 60.000 lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul Comunicare, Relaţii Publice şi Mass Media din cadrul Autorităţii Vamale Române.

Cazul a fost predat organelor Poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3703 secunde