Arcul de Triumf este deschis duminică pentru public

101
Arcul de Triumf este deschis duminică pentru public - arculdetriumf-1543741694.jpg

Articole recomandate

Monumentul Arcul de Triumf este deschis pentru vizitare duminică, începând cu ora 9:00, până la ora 16:00, cu prilejul evenimentelor dedicate Centenarului. Intrarea este liberă.

În cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri, Primăria Capitalei, prin Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic, va deschide pentru vizitare monumentul Arcul de Triumf. "Arcul de Triumf, monument istoric consolidat, restaurat și conservat de către Municipalitate prin cofinanțare europeană, se află în plin proces de amenajare interioară pentru a-și consolida poziția de obiectiv turistic de prim rang al Bucureștiului.

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a vedea o impresionantă colecție de imagini din perioada 1877-1922, ce ilustrează prin intermediul unor instantanee de front eroismul Armatei Române sub măreața conducere a Regilor Întregirii', a transmis Primăria Capitalei. Accesul pentru a vizita Arcul de Triumf se va face pe axa nord-sud, Bd. Kiseleff dinspre Casa Presei Libere, sub îndrumarea Poliției Rutiere, scrie libertatea.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9835 secunde