Arestat după ce a furat o motocicletă Honda

284
Magistrații de la Judecătoria Constanța au emis, vineri, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele unui tânăr care a furat o motocicletă.
În dimineața zilei de 9 iunie, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre faptul că persoane necunoscute au sustras o motocicletă, marca Honda, culoare portocalie, aparținând lui Cătălin Dinu, parcată în spatele unui bloc de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.
Potrivit anchetatorilor, prejudiciul cauzat se ridică la valoarea de 41.000 de lei.
După mai multe investigații, la data de 25 iunie, polițiștii Compartimentului Trafic și Furturi de Auto au reușit identificarea unuia din suspecții comiterii faptei în persoana lui Ali Aidân, de 18 ani, din municipiul Constanța.
De asemenea, la aceeași dată, a fost recuperată motocicleta sustrasă. Ea se afla la o persoană din localitatea Mangalia, care o demontase complet pentru a folosi componentele la alte motociclete pe care le deținea.
Ali Aidân a fost reținut, inițial, pe bază de ordonanță de către procurori, după care a fost prezentat judecătorilor care au decis arestarea lui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2459 secunde