A cumpărat o armă din Bulgaria și a introdus-o ilegal în România

345

Articole de la același autor

Un tânăr de 22 de ani este cercetat de polițiștii de frontieră constănțeni pentru comiterea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției de Frontieră Constanța, agent Marius Niculescu, Florin Simion, de 22 de ani, din Ostrov, a fost depistat de oamenii legii de la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov având asupra lui un pistol și 10 cartușe aferente, ascunse în bagajul personal, pe care le-a introdus ilegal în România.
El a declarat că a achiziționat arma și muniția aferentă din localitatea Silistra, din Bulgaria, în dimineața zilei de 26 iunie, în schimbul sumei de 200 de lei, dorind să o folosească pentru autoapărare.
Pistolul cu gaze marca Ekol, model Viper 4,5, de calibru 9 mm și cele 10 cartușe cu gaze lacrimogene de același calibru au fost introduse în camera de corpuri delicte a SPF Ostrov până la finalizarea cercetărilor.
Pe numele celui în cauză, polițiștii de frontieră au întocmit actele premergătoare urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor și contrabandă calificată.
În acest an, lucrătorii de la SPF Ostrov au cercetat încă trei asemenea cazuri în care cetățeni români au încercat să introducă ilegal în țară arme și muniție achiziționate din Bulgaria. În două cazuri au fost depistate pistoale, iar în celălalt a fost vorba de o pușcă cu aer comprimat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9179 secunde