Arestat după ce a încercat să violeze o elevă

491
Magistrații de la Judecătoria Medgidia au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile pe numele lui Nicolae Petcu, de 29 de ani, sub acuzația de tentativă de viol, violare de domiciliu, distrugere și furt calificat.
Potrivit anchetatorilor, tânărul este suspect de comiterea unei tentative de viol, în data de 9 aprilie, asupra minorei Georgeta C., de 15 ani și de comiterea unui furt din data de 27 martie din incinta unei societăți comerciale.
La data de 9 aprilie 2008, polițiștii din Cernavodă au fost sesizați telefonic despre faptul că o minoră de 15 ani a fost victima unei tentative de viol.
Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că victima se deplasa împreună cu o prietenă spre școala generală unde acestea învață, moment în care a fost acostată de un bărbat necunoscut.
Individul a trântit-o la pământ, după care, într-o lizieră de pădure, a încercat să întrețină cu adolescenta raporturi sexuale împotriva voinței sale.
Fata a opus rezistență și a început să strige după ajutor, motiv pentru care agresorul a părăsit imediat locul faptei.
De asemenea, la data de 27 martie 2008, o patrulă de siguranță publică din orașul Cernavodă a constatat în timpul serviciului de patrulare că, în zona centrală a orașului, gratiile cât și ușa de acces a unui magazin alimentar prezintă urme de forțare.
Cu ocazia cercetării la fața locului și în urma inventarierii s-a stabilit că din interiorul magazinului au fost sustrase de pe un raft un număr de 100 pachete de țigări de diferite mărci, valoarea prejudiciului fiind de 600 lei.
Din toate probele administrate, dar și din declarația victimei, oamenii legii au stabilit că vinovat de săvârșirea celor două infracțiuni este Nicolae Petcu, cunoscut cu antecedente penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1553 secunde