Arestat după ce a tâlhărit doi pensionari

364

Articole de la același autor

Magistrații de la Tribunalul Constanța au emis, ieri, mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile pe numele lui Vasile Calen, de 37 de ani, din Constanța, sub acuzația de tâlhărie.
Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de luni, Vasile Calen a mers acasă la soții pensionari Alexandru și Elena Cocor și, sub pretextul că a fost trimis de fiul lor, a reușit să pătrundă în apartamentul acestora.
În timp ce pensionarii încercau să-și contacteze copilul pentru a le confirma spusele individului, Vasile Calen a furat dintr-un portofel 45 de lei, după care a plecat din locuință.
La scurt timp, femeia a sesizat lipsa banilor, dar a găsit pe jos mai multe documente, printre care și cartea provizorie de identitate a lui Vasile Calen.
După aproximativ un sfert de oră, hoțul și-a dat seama că și-a pierdut actele și s-a întors la apartamentul celor doi bătrâni, unde le-a returnat o parte din bani.
În schimb, el a cerut actele înainte să înapoieze și restul banilor. Cei doi bătrâni nu au acceptat, motiv pentru care a urmat o discuție în contradictoriu, în timpul căreia, profitând de neatenția femeii, Calen i-a smuls din mână banii pe care îi returnase și a părăsit din nou locuința, tot fără să-și recupereze actele de identitate. Tâlharul a fost prins de polițiști la două ore de la comiterea faptei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8508 secunde