Arestat la Constanța pentru că a torturat o femeie în Italia!

1112
Un bărbat în vârstă de 43 de ani, care a fost condamnat, în Italia, la pedeapsa de 14 ani și două luni de închisoare, ce se ascundea la Sulina, a fost arestat de magistrații de la Curtea de Apel Constanța, în baza unui mandat european de arestare.
Ștefan Salli, din localitatea Petroșani, județul Hunedoara, este acuzat de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie și vătămare corporală gravă.
În 2005, în timp ce se afla în orașul Manerba del Garda - Italia, împreună cu o altă persoană, a legat mâinile și picioarele unei femei pe care a torturat-o, provocându-i răni grave pe mâini, picioare, față, arsuri în zona organelor genitale, după care i-a furat un telefon mobil, un ceas Rolex, un colier și o pereche de ochelari.
Magistrații de la Curtea de Apel Brescia - Italia au solicitat extrădarea lui Salli în vederea executării mandatului de 14 ani și două luni de închisoare.
Deși el a solicitat magistraților cercetarea în stare de libertate, judecătorii Curții de Apel Constanța au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de cinci zile, urmând ca, la data de 11 februarie, să se decidă dacă individul va fi extrădat autorităților italiene sau nu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Ianuarie 2011
Stire din Eveniment : Bogatu, primul cap căzut
Pagina a fost generata in 1.896 secunde