Arestat pentru aprovizionarea pieții negre cu etnobotanice

151
Arestat pentru aprovizionarea pieții negre cu etnobotanice - 29maidrogurietnobotanicediicot-1432897944.jpg

Articole recomandate

Procurorii DIICOT Iași au reținut un bărbat acuzat că aproviziona piața drogurilor din România cu etnobotanice. Adrian Romică Baltariu a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la introducere, fără drept, în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii ianuarie 2015, inculpatul a luat decizia de a introduce în mod ilegal în România o cantitate de droguri de mare risc în acest sens solicitându-i suspectului A.C.A. să-i comande de pe site-ul www.ebay.com cantitatea de 2800 g Acacia Confuza Inter Root Bark Powder, Taiwan Acacia.

La data de 10 martie, la un oficiu poștal din județul Iași, a ajuns un colet având greutatea de 1,5 kg expediat din Taiwan, în interiorul căreia se găseau două pungi de plastic de culoare argintie fiecare a câte 700 grame având etichetă autoadezivă cu inscripția mențiunea "Formosa (ACRB) Tannin Powder Net Wt: 700gr. product of Taiwan" ce conțineau cantitatea de 1410,00 grame pulbere care conține DMT (N,N -dimethyltryptamine), coletul fiind expediat pe numele suspectului A.C.A.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5164 secunde