RADU MAZĂRE, ÎN AREST LA DOMICILIU

1081
2
RADU MAZĂRE, ÎN AREST LA DOMICILIU - radumazare26-1432272098.jpg

Articole recomandate

Primarul Constanței, Radu Mazăre, ar putea scăpa din arestul Poliției Capitalei după ce judecătorii Înaltei Curți de Justiție au decis, în această dimineață, schimbarea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Hotărârea judecătorilor nu este însă definitivă și poate fi contestată. 
Amintim că Radu Mazăre se află în arest preventiv de aproape două luni de zile fiind acuzat de DNA că ar fi primit mită peste 9 milioane de euro pentru emiterea unor autorizații de construire sau atribuirea unor contracte publice, în municipiul Constanța


Comentează știrea

Sindbad
22 mai 2015
Usor cu pianul pe scari...

Masura arestului la domiciu a stabilit-o judecatorul. Nu se discuta. Grav este ca toti cei ce au avut si au de profitat de pe urma pomenilor o tin langa in obtuzitatea lor, scuipand cu rahat pe toti ce nu sunt de acord cu ei. Sa n-o mai lungim...din 2002, cand eram al 2-lea judet pe tara ca forta economica, am cazut pe locul 7. Toti jucatorii mari din economie, ce puteau deschide puncte de lucru la Cta, au fugit ca dracul de tamaie din cauza primariei locale, sistemului de spagi, asa-zise sponsorizari si asocieri, menit a sustine sistemul de pomeni, gloata de mocangii, tiganet, angalatii pe pcr din regii, consilii si AGA. Nu e de lucru la Cta...OK, doar paznici, spalatori vase, si curvasareala video-chat. Acum sar de fund, latra si musca, cum apare cineva, sa le critice sefu', sa le ia ciolanu din fata. Acest electorat sa ia aminte ca sunt vinovati de exodul creierelor din Cta, de distrugerea viitorului copiilor si nepotilor lor, al celor ce ar fi trebuit sa le plateasca pensiile. In alta ordine, si ailalti, alta vrajeala... mai facem sondaje de popularitate, mai sa ne unim anti-mazare... praf in ochi. Non-combat si manareli, ptr ca le convine status- quo-ul...La fel si presa locala.

europeanu
22 mai 2015
HOTII

Justitie de absolut tot cacatul !!! Arest la domiciliu ? Asa arest as vrea si eu ! Pe malul lacului ma dau cu zmeul si caiacul, milioanele sunt la adapost iar populimea ma deplange.SICTIR JIGODIILOR !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8569 secunde