RADU MAZĂRE ȘI-A DAT DEMISIA DIN FUNCȚIA DE PRIMAR. Ce le-a scris MAZĂRE constănțenilor

4137
13
RADU MAZĂRE ȘI-A DAT DEMISIA DIN FUNCȚIA DE PRIMAR. Ce le-a scris MAZĂRE constănțenilor - mazare1429954055-1432295961.jpg
Radu Mazăre și-a înaintat, în urmă cu câteva minute, demisia din funcția de primar al municipiului Constanța. Demisia lui Radu Mazăre a fost depusă la secretarul general al municipiului Constanța. Motivul care a stat la baza hotărârii sale a fost hărțuiala la care a fost supus de procurorii DNA în ultimii 10 ani.


Redăm comunicatul de presă al Primăriei Constanța

Astăzi, 22 mai, domnul Radu Ștefan Mazăre și-a dat demisia din funcția de primar al municipiului Constanța.

Demisia a fost înaintată Consiliului Local și primăriei municipiului Constanța și adusă la cunoștința prefectului județului Constanța, domnul Constantin Ion.

Întrucât demisia conține și un mesaj pentru constănțeni, vă transmitem documentul înregistrat cu rugămintea de a-l publica integral.Scrisoarea prin care Radu Mazăre și-a dat demisia din funcția de primar al Constanței


"Vreau să mulțumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar. Constanța și constănțenii au fost sufletul și datoria mea în tot acest timp.


Chiar dacă uneori am fost prea rebel sau nonconformist toată priceperea și energia mea mi-am dedicat-o comunității. Pentru greșelile făcute îmi cer iertare în fața tuturor.


Dorința mea de a face bine orașului și locuitorilor săi nu justifică însă nedreptățile, stresul și chinul la care sunt supus de atâta vreme.
Drept pentru care demisionez din funcția de primar al municipiului Constanța.


Colegilor și prietenilor le sunt dator cu mult respect și considerație. Începând de astăzi nu-mi mai doresc o viață publică politică."


Radu Ștefan Mazăre 


Click aici pentru a vizualiza demisia in format PDF
Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
io
22 mai 2015
daaaaa!?

CRED CA ERA SI TIMPUL SA O FACA. DESTUL L AM INGHITIT. SA IA EXEMPLUL SI PUPINCURISTII LUI DIN PRIMARIE.

Crina
22 mai 2015
asta este cea mai buna zi

Mi-ati facut ziua mai buna cu stirea asta, mersi! In sfarsit se intampla si lucruri bune in constanta... Mai este si Fagadau, care acum probabil crede ca este zeu, dar ar fi bine sa nu se aseze prea confortabil pe scaunul de la conducerea primariei ca s-ar putea sa ii placa si o sa-i fie greu cand o sa il ia altcineva! Mazare, Fagadau... Aceeasi Marie cu alta palarie!

ionut
22 mai 2015
mare pacat

domnu primar mazare era cel mai bun. tinea cu oamenii saraci ca noi

marian
22 mai 2015
aham

cu oamenii saraci cu duhul, ca tine, ionut. Asa-i cand vezi la doar 2 pasi in fata nasului si-atat..

ionut
22 mai 2015
nu ai dreptate

daca era asa de rau de ce a castigat de atatea ori si nu a putut sa il bata nimeni in alegeri? toti il criticati dar cand sa votat primarul lati votat

Răspuns la: aham
Adăugat de : marian, 22 mai 2015
cu oamenii saraci cu duhul, ca tine, ionut. Asa-i cand vezi la doar 2 pasi in fata nasului si-atat..
alin
22 mai 2015
pric

ce se mai plang toti cand ajung in catuse!!! sarmanii!!! imi curge o lacrima din p..la. ai vazut ba ramses ca nu i ca n filme!!!!

dani
22 mai 2015
saracie

bai saracie, esti sarac cu mintea si cu duhul. Ai timp sa stai pe net si sa comentezi pentru clownul asta, insa sa duci mana cu care cersesti catre lopata e greu!

Răspuns la: mare pacat
Adăugat de : ionut, 22 mai 2015
domnu primar mazare era cel mai bun. tinea cu oamenii saraci ca noi
ionut
22 mai 2015
dani bulangiule

esti invidios ca nu ai subventie la caldura sau gratuite pe ratc. mori de ciuda prostule

Răspuns la: saracie
Adăugat de : dani, 22 mai 2015
bai saracie, esti sarac cu mintea si cu duhul. Ai timp sa stai pe net si sa comentezi pentru clownul asta, insa sa duci mana cu care cersesti catre...
adi
22 mai 2015
mazare

Mazarica, sa dea D-zeu sa putrezesti in puscarie, sarac lipit (asta cam greu la cat ai furat dar speranta moare ultima), bolnav, singur si urat de toata lumea. In rest numai de bine, mm de hot ordinar !

mata curva
22 mai 2015
zdreanto

sa ma fut cu mata cacatule si cu bou ala de fitu

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Pagina a fost generata in 1.5371 secunde