Răducu Popescu, luat la rost de primarul din Agigea: "Nu este legal ceea ce a făcut"

495
1
Răducu Popescu, luat la rost de primarul din Agigea:

Articole de la același autor

Primarul Comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, va sesiza Corpul de Control al Ministerului Educației Naționale, pentru a verifica modalitatea și motivele pentru care inspectorul general Răducu Popescu a demis-o din funcție pe directoarea școlii "Ion Borcea", Doinița Sârbu. 




"Consider că nu a procedat corect că a demis-o pe doamna directoare Doinița Sârbu și cred că nu este legal ceea ce a făcut. Nu era în atribuția sa să stea toată ziua pe site-ul școlii pentru a verifica postările care apar. Pentru acest lucru, școala are angajat un informatician. Pe de altă parte, în aceeași perioadă, au fost probleme și la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", unde doi elevi ar fi consumat etnobotanice, dar și la Colegiul Național "Mihai Eminescu"...acolo directorii nu au fost demiși. Consider că demiterea doamnei directoare este o mare pierdere, deoarece din punct de vedere managerial este un bun profesionist și școala are de pierdut. Am solicitat public ca Răducu Popescu să-și dea demisia de onoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat", a declarat primarul din Agigea, Cristian Cîrjaliu.


Comentează știrea

dr akon
21 mai 2015
brrrrr

Tovarasu' primar se pare ca ai uitat de scandalurile din trecut intre tine si fostul primar care te-au propulsat in fruntea Primăriei.Ți-au crescut aripioare?Revino pe Pamant.Ce ar fi sa mergi pe la Nenea DNA sa te mărturisești.Cat despre presupusul "consum de etnobotanice" ai tu rezultatul analizelor?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.491 secunde