Arestat pentru că și-ar fi omorât un amic. Individul nu recunoaște fapta

239
Arestat pentru că și-ar fi omorât un amic. Individul nu recunoaște fapta - arestatpentrucasiarfiomoratunami-1420825088.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 34 de ani, din Hârșova, este anchetat de oamenii legii pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Individul a fost arestat pentru 30 de zile de magistrații Tribunalului Constanța, însă decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată la Curtea de Apel Constanța.
 
Reamintim că oamenii legii l-au reținut, pe 7 ianuarie, pe Ionel Fogoroș, fiind acuzat că și-a lovit un prieten, iar din această cauză victima a murit. Concret, spun anchetatorii, pe 5 ianuarie, inculpatul, împreună cu amicul său se aflau în curtea unor cunoștințe comune din Hârșova. La un moment dat, între cei doi s-a iscat un conflict spontan, iar Fogoroș l-a agresat pe amicul său, în vârstă de 52 de ani, pe fondul consumului băuturilor alcoolice. Procurorii spun că victima a fost lovită cu intensitate cu pumnul în zona feței, iar apoi a fost proiectată la sol, iar în cădere s-a lovit cu capul de trotuarul din beton și a suferit fracturi craniene grave, care au dus la moarte. 


Fiind audiat, bărbatul acuzat nu și-a recunoscut fapta. Ba mai mult, acesta le-a spus anchetatorilor că victima s-a dus la toaletă, iar când se întorcea s-a dezechilibrat și a căzut cu capul de trotuar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5652 secunde