În arest la domiciliu, după ce a omorât un om cu toporul

241
În arest la domiciliu, după ce a omorât  un om cu toporul - inarestladomiciliuomortopor-1418566221.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Constanța au dispus, la finalul săptămânii trecute, ca un individ acuzat că și-a omorât o rudă, cu o lovitură de topor în cap, să rămână în arest la domiciliu. Florin Motrogan este acuzat că, în noiembrie 2012, împreună cu mai multe rude, a mers peste Kamber Ismail, de 40 de ani, pe strada Dobrogeanu Gherea, din Constanța. Cei doi erau rude îndepărtate, iar Motrogan îi împrumutase victimei, cu ceva vreme în urmă, 300 de lei, bani pe care nu i-a mai primit înapoi.

Din cauza datoriei neachitate, cei doi s-au luat la ceartă, iar Motrogan a pus mâna pe un topor și și-a lovit adversarul în cap. Deși transportată la spital, victima nu a mai putut fi salvată.

În urma incidentului, anchetatorii l-au reținut atât pe Florin Motrogan, cât și pe inculpatele Aiten Negru și Ghiulgean Motrogan. Prima instanță de judecată, Tribunalul Constanța, i-a condamnat pe Florin Motrogan și Aiten Negru la câte 12 ani de închisoare, iar pe Ghiulgean Motrogan la șase luni de închisoare. Decizia nu este însă definitivă, dosarul fiind în atenția judecătorilor de la Curtea de Apel Constanța. Iar aceștia au stabilit ca Aiten Negru să petreacă după gratii sărbătorile de iarnă, în vreme ce Florin Motrogan va rămâne în arest la domiciliu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5194 secunde