Marian Căpățână a încălcat arestul la domiciliu. Riscă să ajungă după gratii

247
Marian Căpățână  a încălcat arestul  la domiciliu. Riscă  să ajungă după gratii - mariancapatana-1417962924.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au demarat o anchetă după ce Marian Căpățână, bărbatul acuzat, alături de Mircea Băsescu, că ar fi luat mită de la familia lui Bercea Mondial, ar fi încălcat termenii arestului la domiciliu.

La finele lunii noiembrie, Curtea de Apel Constanța a dispus înlocuirea arestului preventiv a lui Marian Căpățână cu arestul la domiciliu. În cazul acestei măsuri, dispozițiile sunt explicite: inculpatul nu are voie să părăsească domiciliul, decât cu încuviințarea instanței de judecată și doar pentru a merge la termenele de judecare a dosarului unde este citat. Însă, potrivit unor surse judiciare, vineri, 5 decembrie, înainte să ajungă la instanța de judecată unde era citat, Marian Căpățână ar fi mers la un duty-free din portul Constanța, împreună cu iubita lui, pentru a cumpăra un parfum. Acesta ar fi fost surprins de camerele de supraveghere video din zonă, iar imaginile au ajuns deja în posesia polițiștilor din Constanța, care le-au transmis colegilor din Olt, unde domiciliază inculpatul.

Urmare a acestui fapt, Marian Căpățână riscă să ajungă din nou în arest preventiv, dacă instanța de judecată va decide în acest sens, pentru încălcarea măsurii arestului la domiciliu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6434 secunde