Mircea Băsescu, ELIBERAT din AREST. Decizia este definitivă

271
1
Mircea Băsescu, ELIBERAT din AREST. Decizia este definitivă - mirceabasescu-1416999182.jpg
Mircea Băsescu, fratele președintelui Traian Băsescu, va fi eliberat din detenție și plasat în arest la domiciliu, conform unor surse citate de Realitatea TV. Mircea Băsescu este judecat în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial și se află în arest preventiv din 20 iunie.


Magistrații Curții de Apel Constanța au decis ridicarea măsurii arestului preventiv atât în cazul lui Mircea Băsescu, cât și al lui Marian Căpățînă, judecat în același dosar, iar decizia este definitivă.


Comentează știrea

Munca la domiciliu
26 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 21 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu rămâne în arest
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu rămâne în arest
Miercuri, 29 Octombrie 2014
Stire din Sport Internațional : Claudiu Răducanu, eliberat pe cauțiune
Pagina a fost generata in 0.8032 secunde