Iarba de grâu. Ce beneficii are pentru sănătate

80
1
Iarba de grâu. Ce beneficii are pentru sănătate - iarbadegrau-1416999239.jpg

Articole de la același autor

Desi nu este cel mai gustos lucru pe care il poti consuma, este posibil sa treci acest lucru cu vedere in momentul in care intelegi ce proprietati minunate poate avea acesta asupra corpului tau.

Iata mai jos unele dintre calitatile superioare ale sucului din iarba de grau Sporeste numarul celulelor rosii(hematii) si micsoreaza presiunea sangelui. Curata sangele, organele si tractul gastrointestinal de resturi. Iarba de grau mai stimuleaza si metabolismul si sistemele enzimatice ale corpului prin imbogatirea sangelui si ajuta la reducerea presiunii sanguine prin dilatarea traseelor sanguine prin corp.

Stimuleaza glanda tiroida, corectand obezitatea, indigestia si o gramada de alte motive de a te plange de sanatate.Poate fi utilizata pentru a alina multe dureri interne, si a fost folosita cu succes la tratarea ulcerelor peptice, colitelor ulceroase, constipatiei, diareei si a altor probleme ale tractului gastrointestinal, scrie viataverdeviu.ro.

Comentează știrea

Munca la domiciliu
26 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Bază aeromedicală SMURD la Constanța
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Baie sau duș: care e mai sănătos?
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Ce buget va avea sistemul sanitar în 2015
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Cum se manifestă carențele de vitamine
Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Stire din Sănătate : Stop violenței împotriva femeilor!
Pagina a fost generata in 1.2958 secunde