Mircea Băsescu rămâne în arest

235
1
Mircea Băsescu rămâne în arest - mirceabasescuramaneinarest-1416508075.jpg

Articole de la același autor

Mircea Băsescu și Marian Căpățână rămân în arest. Decizia le aparține magistraților de la Tribunalul Constanța, însă nu este definitivă, ci poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța. Judecătorii le-au respins celor doi cererile pentru înlocuirea măsurii de arest preventiv cu arest la domiciliu sau control judiciar.

Reamintim că procurorii Direcției Naționale Anticorupție i-au trimis în judecată pe Mircea Băsescu, pentru trafic de influență și pe Marian Căpățână, pentru complicitate la trafic de influență. Potrivit rechizitoriului, procurorii DNA au reținut faptul că Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial i-a dat nu mai puțin de 250.000 euro lui Mircea Băsescu, prin inter-mediul lui Marian Căpățână, în schimbul promisiunii că acesta din urmă va interveni pe lângă magistrații care se ocupă de dosar. 

Comentează știrea

rex
21 noiembrie 2014
rectificare!

Numarul 2 din CLANUL SMENARESCU, ramane in arest, mai ales dupa spovedania lui Capatana, care s-a hotarat sa-si mai spele din pacate prin declaratia in care spune ca aproape toti banii( un milion de euro) au ajuns la cei doi sefi ai clanului smenarescu!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu rămâne  în arest
Joi, 20 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu rămâne în arest
Joi, 11 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu nu iese din arest!
Luni, 08 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu rămâne după gratii
Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Mircea Băsescu  rămâne în arest
Pagina a fost generata in 0.544 secunde